Luxe SportCity vestigingen in Nederland

SportCity is al lang een bekende naam in Nederland voor fitnessliefhebbers. Met talloze vestigingen door het hele land biedt SportCity een scala aan faciliteiten en diensten. Maar wist je dat er SportCity-locaties zijn met extra luxe en voorzieningen die je fitnesservaring naar een hoger niveau tillen?

Als je graag sport in een meer exclusieve omgeving of op zoek bent naar die extra verwennerij tijdens je workout, dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je een overzicht van luxe SportCity-locaties in Nederland die net dat beetje extra bieden.

Interactieve Kaart Luxe Sportcity Locaties

Deze luxe SportCity-locaties bieden geweldige extra’s, maar het abonnementsgeld is ook hoger dan bij reguliere vestigingen. Om je te helpen deze luxe SportCity-locaties te vinden, heb ik een handige interactieve kaart opgesteld. Hiermee kun je snel zien waar ze zich bevinden en je route plannen, of je nu op reis bent voor werk of plezier.

Mijn favorieten

1. SportCity Gouda: Het Ultieme In Luxe Fitness

SportCity Gouda staat bekend om zijn exclusieve sfeer en hoogwaardige voorzieningen. Hier kun je genieten van topklasse fitnessapparatuur, deskundige trainers en zelfs speciale trainingsprogramma’s die zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Maar dat is nog niet alles; SportCity Gouda heeft ook een sauna beschikbaar in de kleedruimte, zodat je na je workout kunt ontspannen en revitaliseren.

2. SportCity Woerden: Wellness en Ontspanning

SportCity Woerden is de perfecte plek voor diegenen die willen sporten en ontspannen in stijl. Hier kun je jezelf trakteren op een verkwikkende sessie in het stoombad en sauna, wat een geweldige manier is om na je training te relaxen en je spieren te kalmeren. Bij de sauna’s en het stoombad is ook een gedeelte waar je rustig kunt liggen en een magazine kunt lezen. Daarnaast biedt SportCity Woerden een breed scala aan fitnessopties en professionele begeleiding.